tirsdag, juli 05, 2005

PÅ OPPFORDRING FRA SUSANNE (scroll nedover), dette:

Skjønt og uskjønt

Skrevet av Kanskje 7-800? Cirka to uskjønt. Jeg samler ikke, av den tyske utgaven "Fra rom til rom etterord av Peter Bichsel. Den siste jeg kjøpte: Gombrowicz, "Die Besessenen", på nydelig mørkeblå pocket, som profanert med betydelige mengder fruktjuice. 3) To på «Dagenes skum» og «Hjärtkniparen», svensk utgave. «Hjärtkniparen» er barnslig, og antagelig oppskrytt? rart med titlene: De om. Det finnes ingen i "Dagenes skum". Og mye skum, og mange forfatteren? Eller var jeg De franske originaltitlene rommer kan ikke fransk. 4) eller intet. Det er verden til at man stadige gjensyn. Men dette leser man jo igjen litt annen kategori kommer blir ferdig med, i ut". Pessoas "Uroens bok" sammenhengende fra første til jeg den med blant stafettpinnen gå videre til B. Ladegaard (http://ladegaard.blogspot.com/), Susanne Steingildra (http://www.ujevnmarg.no/). Hej Bendik!
Skrevet 05.07.05 08:07

Tak for spørgsmål. postkort fra Helsinki med videre til Øystein Vidnes Åsne Hagen (http://dekonstruksjon.blogspot.com), Paal Malte Persson (http://apolloprojektet.com/errata). Hilsen Bendik Wold 01.07.05 18:53

1) tredeler skjønt, en tredel men er hemmelig stolt av Jan Erik Volds SAD & CRAZY", med Ai ai ai. 2) En spøkelsesroman av Witold interrail-stopp i Berlin. En nå er ryggbrukket og solkrem, sand og kroatisk rappen av Boris Vian: den siste altså i fantastisk, «Dagenes skum» litt Forresten er det noe burde ha vært byttet «hjärtknipar» i «Hjärtkniparen», derimot i «Hjärtkniparen» er det dager. En narrestrek fra for solstukket under lesingen? nok svaret. Men jeg Et par pekebøker, kanskje, for mange bøker i kan koste på seg gjelder bare romaner: Diktsamlinger og igjen. I en slike bøker man aldri betydningen "aldri får lest har jeg aldri lest siste side; likevel regner mine favoritter. 5) La Nils-Øivind Haagensen (http://pongorolledo.blogspot.com), Dag Christensen (http://tigerclaws.blogspot.com) og Stina av Susanne Christensen Jeg sender dig et svar. Stafetten går hermed (http://oysteinvidnes.blogspot.com), Martin Larsen (http://zonet.blogspot.com), Bjelke Andersen (http://omsensgate.blogspot.com) og Susanne, http://gasspedal.org.


The Cut-up machine.
Free web site statistics